Mjölby

Inställt!

Eventet är inställt pga det rådande läget med Covid-19.

Datum: 2020-12-02
Tid: 16:00-20:30
Ort: Mjölby
Plats: Kvarnparken Konferens & Event, Folkparksgatan 2 Mjölby

Byt ort: 
Mjölby

Boka din plats

Företag/Förening:*
Antal lägenheter:*
Namn:*
Telefon:
Hur många från er kommer:*
Namn 1:*
Önskas mat:*
Pass:*
E-post: Lämna din eller företagets/föreningens e-post för att få en bokningsbekräftelse
Skicka in anmälan

Information till besökare

Uppdaterad : I den rådande situation vi nu befinner oss har vi tagit beslutet att ställa in alla våra events på Fastighet2020 i november och december. Vi bokar även om Fastighet2021 events tidigare planerade under januari och februari 2021 till nya datum. Sidan kommer att uppdateras med nya datum löpande.

Vi följer utvecklingen och FHM’s rekommendationer noga och säkerheten kring våra besökare, utställare och personal är av högsta prioritet. Trots alla våra Covid-19 anpassningar och säkra arrangerade events under hösten, väljer vi att ta vårt ansvar och pausar nu för en stund för att sedan ta nya tag igen!

Hälsningar Marknadsrespons AB.


Till våra fastighetsevents bjuder vi in ägare av flerbostadshus, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och er som arbetar aktivt med förvaltning och drift av flerbostadshus. För besökare är eventet kostnadsfri. Eventet hålls under vardagskvällar kl 16.00 - 20.30. Under kvällen kan ni besöka mellan 20-25 utställare och lyssna på intressanta föredrag.

VI PÅ FASTIGHET2020 ANPASSAR VÅRT EVENT EFTER FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS REKOMMENDATIONER FÖR COVID-19

  • Vi maximerar antal utställande företag till 25 stycken.
  • Kvällen är uppdelad i tre pass. Du som besökare väljer vid telefonanmälan vilket pass som du ska delta på. Antalet är begränsat till 25 besökare per pass.
    • PASS 1: 16:00-17:30
    • PASS 2: 17:30-19:00
    • PASS 3: 19:00-20:30

Angående Covid-19 (Coronaviruset)

Information till utställare

När ni deltar som utställare på Fastighet2020 når ni ägare av flerbostadshus på de orter i landet där ni vill öka er marknadsföring och försäljning. Ni har 60 olika tillfällen att välja mellan, där ni vid vart och ett träffar 50-200 bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Våra fastighetsevent sker vanligtvis på vardagskvällar, de är enkla, genomförs under kort tid, och är förhållandevis billiga att medverka vid. Eftersom alla besökare är personligt inbjudna vet vi att ni som utställare träffar helt rätt målgrupp. Våra besökare representerar i snitt 50 lägenheter var, vilket innebär att besökarna under en kväll representerar 2 500 - 10 000 lägenheter.

2020 blir det tjugoandra året i rad som vi genomför den här turnén och vi hoppas att ni väljer att medverka vid en eller flera av de 60 fastighetsmässor som ingår i programmet. Även i år kommer vi att genomföra eventet och kvällens föredrag för att sen avrunda eventet med förtäring.

Vår ambition är att locka fler besökare, och att få dem att stanna länge hos oss. Under 2020 fortsätter vi att arbeta med ett överlag mer påkostat koncept. Fler inbjudningar skickas,. Vi kommer även att arbeta för att erbjuda många nya föredrag i programmet, för att skapa variation.

Nu är även 2021's schema klart. Klicka här för mer information.

Referenser

Några av de företag som medverkat 2019 är:

Fastighets referenser

Våra fastighetsevents finns även i övriga norden

Kommande events Fastighet

Dra för att visa fler