Företaget

Affärsidé

För alla som arbetar med försäljning är det en gammal sanning att den som genomför flest aktiviteter i form av säljsamtal, nykundsbesök och möten också säljer mest.

”Marknadsrespons hjälper er att öka era aktiviteter och därmed er försäljning och lönsamhet.”

Positionering

Som samarbetspartner är vi enkla att ha att göra med. Vår kvalitetsgaranti innebär att ni ska vara nöjda med vår tjänst. Att vi levererar det vi har kommit överens om, eller något bättre. Annars ska vi inte ha betalt. Vår ambition är att kunna leverera vår typ av tjänster till ett lägre pris än andra leverantörer, och med lika bra eller bättre kvalitet.

Historia

Marknadsrespons AB startades 1996 av Per-Anders Emne. Idag har företaget 17 anställda och är stolt innehavare av högsta kreditvärdighet AAA.

Medarbetare

På Marknadsrespons arbetar personer med moderna värderingar och med en inneboende vilja att prestera bra resultat åt våra kunder. I vårt callcenter finns all kompetens samlad inom företaget, beslutsvägarna är korta och vi är enkla och bra att ha att göra med.

På vår eventavdelning finns erfarenhet från att ha arrangerat över 900 lyckade mässor och events. Här vet vi hur vi ska arbeta med inbjudningar för att få många och bra besökare. Vi har koll på ändamålsmässiga lokaler över hela landet, och kan hjälpa er att fixa ett lyckat event var ni vill, när ni vill.

Referenser

HSB

”Stort beröm för en fastighetsmässa som heter duga. Så här ska en mässa vara. Informativ, tät, inspirerande, kul, trevligt sätt att umgås. Sist men minst, ett litet trevligt ”break” i vardagen med en trevlig båttur där man också fick en chans till lite strötid i Danmark för lite inköp. Tack, gärna fler gånger!"

Lasse Lindgren, Styrelseledamot  HSB BRF Backadalen

Lidköpings kommun

”Vi vände oss till Marknadsrespons när vi snabbt och professionellt ville nå Skaraborgsföretag med ett erbjudande inför Melodifestivalen. Anledningen till valet av just Marknadsrespons var vår förväntan att de skulle lyckas kombinera en aktiv bearbetning av utvalda kundgrupper med ett personligt bemötande och en hög resultatuppfyllelse. De uppfyllde mer än väl dessa förhoppningar.”

Glenn Rytterfjell, Försäljnings- & marknadsansvarig  Lidköpings kommun

Balco

"Vi på Balco har jobbat i 29 år med totalentreprenader av Balkongsystem. När vi första gången kom i kontakt med Marknadsrespons visste vi inte riktigt om det var rätt maknadskanal för oss. Detta är nu klart bevisat. På fastighetsmässorna vi medverkar på kommer det endast kunder från vår prioriterade målgrupp. Detta har genom åren givit oss flera bra kontakter, som gett oss konkreta affärer."

Roger Andersson, Säljchef Sverige / Sales Manager Sweden